Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Dak impregneren

Dak impregneren

Wilt u geen last meer hebben van ingetrokken vocht, schade door weersomstandigheden of hardnekkig vuil op uw dak? Laat LDH gevelrenovatie uw dak impregneren. Het dak wordt vuil- en waterafstotend gemaakt, en schade wordt voortaan voorkomen.

Het proces

Wanneer u uw dak heeft laten reinigen kunt u het daarna ook door ons laten impregneren. Eerst zullen wij uw dak stoomcleanen. Dat is schoonmaken met warm water en hoge druk. Na het reinigen kunnen wij verder met het impregneren van uw dak. Het impregneren zorgt ervoor dat vuil zich niet meer kan hechten aan de dakpannen. Ook zorgt impregneren ervoor dat vocht geen kans meer maakt zodat schade in de toekomst kan worden voorkomen. Het dak blijft wel ademend, regen en andere weersomstandigheden worden buiten gehouden terwijl het vocht nog wel weg kan.

Al onze medewerkers zijn vakkundig en beschikken over de juiste materialen. Hierdoor zal de klus altijd professioneel en grondig uitgevoerd worden. Terwijl wij uw dak reinigen en impregneren zullen wij letten of we eventuele schade tegenkomen. Mochten wij iets tegenkomen, zullen wij het met u overleggen en indien nodig repareren.

Een andere service die wij bieden om uw dak te beschermen is coaten. Bij coaten wordt er ook een laag over het dak gespoten dat vuil en vocht tegenhoudt. Ook zijn de coatings in kleuren te verkrijgen. Op deze manier kunt u uw dak ook een nieuwe uitstraling geven.

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft dak impregneren? Vraag vrijblijvend onze offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl