Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Gevel impregneren

Gevel impregneren

Heeft u last van vochtschade aan uw bedrijfspand of woning? Het water trekt in de stenen waardoor er mos en schimmels ontstaan. Bij lage temperaturen kan het vocht in de stenen bevriezen, waardoor de stenen beschadigen of zelfs scheuren. LDH gevelrenovatie kan u helpen dit te voorkomen door uw gevel te impregneren.

Waarom gevel impregneren?

Het impregneren maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen na bijvoorbeeld een hevige regenbui. Ook hecht graffiti zich niet aan de stenen door de laag impregneermiddel. Doordat de verf niet in de stenen kan trekken, is het reinigen van uw gevel de volgende keer sneller en makkelijker. Uw muur blijft dankzij het impregneermiddel langer schoon dan voor de behandeling. Hierdoor heeft u ook langer plezier van onze gevelreiniging. Er zijn nog meer voordelen aan het impregneren van uw gevel. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen. Ook is uw muur brandvertragend na de coating. Hierdoor wordt ook uw eigen veiligheid verbeterd. Tot slot beschermt de laag impregneermiddel uw muur tegen zure regen.

Het proces

Als eerst wordt de beschermlaag op uw gevel gespoten en uw gevel is onmiddellijk waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend. LDH gevelrenovatie impregneert uw gevel veilig en professioneel. Onze medewerkers beschikken over de juiste apparatuur en kennis. Tevens zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf.

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft gevel impregnatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl