Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Als visitekaartje van uw bedrijfspand of woning is het natuurlijk wel zo fijn als uw gevel er mooi uitziet. Ook op functioneel gebied kan het geen kwaad om regelmatig uw gevel te laten onderhouden door professionals die er echt verstand van hebben. Het maakt niet uit om wat voor gevel het gaat en hoe ‘slecht’ deze eraan toe is: LDH Gevelrenovatie lost het voor u op. Gevelreiniging, gevel impregneren en coating behoren allemaal tot onze werkzaamheden als gevelrenovatie-specialisten.

Gevelreiniging

Een goede eerste indruk maken begint bij een schone, goed onderhouden gevel. Mocht u toch last hebben van wat vervuiling, laat het dan schoonmaken! Onze werknemers gaan vakkundig voor u aan de slag met vernieuwende technieken en professioneel materiaal. Stoomcleanen, chemisch reinigen en zandstralen behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u snel weer genieten van een mooie gevel!

Gevel impregneren

Wilt u langer kunnen genieten van een schone gevel? Dan is impregneren een goede oplossing! Dankzij een laagje coating heeft vuil geen kans om zich aan de gevel te hechten, waardoor schoonmaken sneller en makkelijker gaat. Bovendien heeft u er minder omkijken naar. Ideaal, toch? Het impregneren van de gevel heeft ook nog een aantal andere voordelen, waaronder een brandvertragende werking en bescherming tegen vocht.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl