Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Heeft u last van ongewenste graffiti op uw bedrijfspand of woning? LDH gevelrenovatie kan u helpen hier vanaf te komen en de oppervlakten in de toekomst te beschermen. Voor elk vervuild materiaal hebben wij een andere oplossing voor het verwijderen van het vuil. Ook is de recentheid van de graffiti van toepassing op de aanpak.

Het proces

De graffiti op uw gevel kunnen wij met verschillende manieren verwijderen:

• Recent aangebrachte graffiti kan in de meeste gevallen met chemische reiniging worden verwijderd. Daarbij wordt eerst schoonmaakmiddel op de gevel gesmeerd. De verf zal zich oplossen in het schoonmaakmiddel. Uiteindelijk wordt de gevel schoon gespoten met warm water om de laatste resten te verwijderen.

• Graffiti die al langere tijd op uw muur zit heeft een heftigere reiniging nodig. Hier wordt meestal zandstralen voor gebruikt. De zandstralen bestaan uit een mengsel van zand en water. Dit wordt met semi-hoge druk op uw gevel gespoten.

Wilt u hierna uw muren tegen graffiti beschermen, dan kunt u uw muren laten coaten. De coating kan in verschillende kleuren of transparant. U kunt kiezen tussen permanente en niet permanente coating:

• Permanente coating is de beste optie om uw gebouw te beschermen tegen graffiti. De coating zorgt ervoor dat graffiti zich niet meer kan hechten aan het oppervlak. Hierdoor is de verf makkelijker te verwijderen van de muur.

• Niet permanente coating is een zeer goede optie als permanente coating niet uw voorkeur heeft. De permanente coating heeft een glans die zichtbaar blijft op de muur. De niet permanente coating is niet zichtbaar. Het enige nadeel is dat de coating opnieuw aangebracht moet worden na het verwijderen van graffiti.

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft graffiti verwijdering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122ldhgevelrenovatie@gmail.com