Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Werkzaamheden

Metsel- en voegwerken

Heeft u voegwerk dat verouderd of in slechte staat is? Dit kan slecht zijn voor de levensduur van uw gevels en geeft het pand ook een minder mooie uitstraling. LDH gevelrenovatie kan u helpen het voegwerk te reinigen. Met al tientallen jaren ervaring is LDH gevelrenovatie de “gevelrenovatie specialist”. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, standaard 5 of 10 jaar garantie, duurzame behandelingsmethoden en u heeft geen voorrijkosten of aanbetaling nodig.

Het proces

Wanneer uw voegwerk een opfrisbeurt nodig heeft, zullen verschillende stappen uitgevoerd worden. Het proces begint bij het uithakken van de al bestaande voegen van uw gevel. De voegen worden verwijderd en er komt een geheel nieuwe voeg in die bij uw project past. Als laatst zullen de voegen opnieuw terug gevoegd worden. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig en beschikken over de juiste materialen om deze handelingen uit te voeren en helpen u graag de gevels er weer uit te laten zien als nieuw.

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft voegwerk reinigen? Vraag vrijblijvend onze offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl