Romboutsplantsoen 4, 3312 KV Dordrecht06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl
Neem contact met ons op!
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is van cruciaal belang dat uw dak technisch goed functioneert, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Een slecht onderhouden dak kan leiden tot een onverzorgd uiterlijk, maar ook grotere problemen die u liever wilt vermijden. Voor het reinigen en impregneren van uw dak bent u bij LDH Gevelrenovatie aan het juiste adres.

Dakreiniging

Zien uw dakpannen er niet meer mooi uit? Ontdekt u wat aanslag of hardnekkig vuil? Dan is het tijd om uw dak professioneel te laten reinigen. Vervuiling kan namelijk op den duur grotere problemen aanrichten. Zo kunnen uw dakpannen poreus raken door al het vuil en, als u nog langer wacht met het reinigen van uw dak, beschadigen. U doet er dus goed aan om regelmatig uw dak professioneel te laten schoonmaken. Ziet er ook wel zo mooi uit, toch?

Dak impregneren

Na het reinigen van het dak kunt u nog een stapje verder gaan in het beschermen van uw dak. Door uw dak te laten impregneren worden problemen als ingetrokken vocht, beschadigingen door weersomstandigheden en hardnekkig vuil minder voorkomend. Het impregneren zorgt er namelijk voor dat er een laagje op het dak komt te liggen, waardoor vuil zich niet kan hechten en water niet kan doordringen. Ook kunnen we uw dak verder coaten en repareren waar dat nodig blijkt te zijn.

Het proces bij LDH Gevelrenovatie

Voor echte all-round service op het gebied van dakrenovatie staat LDH Gevelrenovatie voor u klaar! Onze vakkundige werknemers gaan graag voor u aan de slag met de beste materialen en de nieuwste kennis. Transparantie, veiligheid en service staan hierbij voorop. Samen met u bespreken we wat de wensen zijn en brengen die wensen zo snel mogelijk tot een goed einde. Alleen met het beste zijn wij tevreden genoeg!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Romboutsplantsoen 4
3312 KV Dordrecht
06 38436122info@ldh-gevelrenovatie.nl